ADANA / YÜREĞİR - Karacaoğlan İlkokulu

ALİ NALCI - OKUL MÜDÜRÜ

1976 yılında Adana İlinin Yüreğir İlçesinde doğup ilkokulu Yüzüncüyıl İlkokulunda tamamlamıştır . Ortaokul öğrenimini Töbank Ortaokulunda tamamlamış ve Lise eğitimini Kiremithane Endüstüri Meslek Lisesinde elektrik - elektronik bölümünden mezun olarak tamamlamıştır.  1996 yılında başlamış olduğu Çukurova Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulundan 1998 yılında başarıyla mezun olup aynı yıl Dicle Üniversitesi Siirt Eğitim  Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü kazanmış ve bu bölümden 2002 yılında başarıyla mezun olmuştur. 2002 yılında Yumurtalık Zeytinbeli İlkokulunda göreve başlamış olup burada 1 yıl görev yapmıştır. 2003 yılında Yumurtalık Deveciuşağı İlkokulunda müdür yetkili öğretmen olarak 4 yıl çalışmış olup 2008 yılında Tufanbeyli Cumhuriyet İlkokuluna tayin istemiş ve orada 1 yıl görev yapmıştır. 2009 yılında Yumurtalık Kuzupınarı Zeynepli İlkokulunda Okul Müdür vekili ve müdür yardımcısı olarak göreve başlamış olup 2012 yılına kadar bu görevleri başarıyla sürdürmüş olup 2013 yılında Koza İlkokuluna müdür yardımcısı olarak atanmıştır. 2013 yılında Sütçü İmam Üniversitesi Eğitim Yönetimi alanında yüksek lisansa başlamış ve 2015 yılında Yüksek Lisans Eğitimini tamamlamıştır. 2014 yılından 2016 yılına kadar Bakanlık Oluru ile Konaklama Merkezinde Koordinatör olarak görev yapmıştır. 2016 Yılında Yüreğir Peyami Safa İlkokunda Müdür olarak göreve başlamış ve 2019 yılına kadar bu görevi başarıyla sürdürmüştür.  2019 Yılında Yüreğir Karacaoğlan İlkokulunda Müdürlük görevine başlamış olup halen bu görevi başarıyla sürdürmektedir . Milli Eğitim Bakanlığı Kurumlarında görev Yaptıgı yıllarda yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı çeşitli tarihlerde 2 teşekkür , 5 Başarı , 1 Üstün Başarı ve Bir Aylıkla Ödüllendirme şeklinde 9 ayrı ödül almıştır.  Evli Olup Gülfem isminde 1 Kız çocuğu babasıdır.