ADANA / YÜREĞİR - Karacaoğlan İlkokulu

Karacaoğlan İlkokulu

Şehit Erkut Akbay Mahallesi 2771 Sokak No1 01250 Yüreğir/ADANA
Vizyon
Vizyonumuz: Sürekli gelişime inanan, okuyan, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, bilgili, becerili, kendine güvenen bireylerin yetiştiği; bütün öğrencilerin çağdaş ve bilime dayalı bir eğitim ortamında, yaşama ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı; çağa ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan; çevrenin eğitim, bilim ve kültür merkezi olan; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çevrede, ilimizde, bölgemizde ve ülkemizde örnek bir ‘‘model okul’’ olmaktır.
Misyon
Misyonumuz: Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda çağdaş, demokratik, yenilikçi, saygılı ve hoşgörülü bireyler yetiştirmek; eğitim ve öğretim programını bireysel farklılıklar ve çevre faktörlerini de göz önünde tutup sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayarak yeteneklerin gelişmesine ortam hazırlamak, irdeleyen, sorgulayan topluma karşı sorumlu bir insan yetiştirmek için çalışmak temel işlevimizdir
Öğretim Şekli :Sabah Ortaokul 7:00 - 12:40 Öğle İlkokul 12:50 - 17.30
07.00-17.40