ADANA / YÜREĞİR - Karacaoğlan İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Büyük Bir Coşkuyla Kutladık. Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Bakanlığımız Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Emir Hasan ARSLANTAŞ ve Daire Başkanı Sayın Fatih ÖZDEMİR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Tolga Temir  ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Murat Sert ile birlikte,okulumuzu ziyaret ederek, okulumuzun fiziki mekânlarını gezip, eğitim öğretim faaliyetlerini incelediler ve yerinde gözlemlerde bulundular. öğretmenlerimizle biraraya gelerek sohbet ve istişarelerde bulundular. Kendilerine bu ziyaretleri için öğretmenlerim ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum.

Ock

Adanamızın düşman işgalinden kurtuluşunu yaptığımız törenle kutladık. Törende görevli öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Bacaların duman ve gazları çekişinin yeterli olmamasına lodos da eklenince karbonmonoksit zehirlenmeleri ciddi artış göstermektedir. Karbonmonoksit gazına maruz kaldığımızda, kandaki hemoglobinin %20'si karboksihemoglobine dönüşür. Bunun sonucunda oluşan ilk belirtiler baş dönmesi ve baş ağrısıdır. Duman zehirlenmesi ölümcül olabildiği için ilk yapılması gereken 112 Acil Servisin aranmasıdır. Ortamdaki dumanın azaltılması için mutlaka pencereler açılarak ortam havalandırılmalıdır.

Kas

24 Kasım öğretmenler gününde öğretmenlerimize hediyeleri takdim edip, öğretmenler gününü kutladık. Tüm öğretmenlerimize başarı dolu yıllar dileriz.

Kas

24 Kasım'da öğretmenler gününde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat ÇELİK'İ ziyaret ettik. Okulumuza ve ilçemize verdikleri destekler için teşekkür edip, öğretmenler günümüzü beraber kutladık.

Kas

Bu güzel ve anlamlı günde okulumuzu ziyaret ederek Öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutlayan Sayın Necip Fazıl Cengil  ve yönetim kurulu arkadaşlarına öğretmenlerimiz adına çok teşekkür ediyorum.

Kas

Damla Gönüllülük Hareketi Projesi Kapsamında Okulumuza gelen 40 katılımcı genç ile birlikte öğrencilerimiz okul bahçemizde gönüllülük bilincini arttırma amaçlı etkinlikler yapmıştır. Tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.

Kas

Atamızın aramızdan ayrılışının 88. yılında tüm öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte anma töreni gerçekleştirdik. Töreni düzenleyen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 99. yılını öğrencilerimizle coşkuyla kutladık. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize hazırladıkları tören için teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz Eğitim Öğretim Hizmetleri sınıfında yaptığı çalışmalar kapsamında Marka Tescil Belgesi ile Patent almaya hak kazanmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

"İyilikte Yarışan Sınıflar Projesi" kapsamında  İHH (İnsani Yardım Vakfı) Adana Başkanımız Mahmut Eraslan ile Genç İHH Başkanımız  Ali Ekber öğrencilerimize ve öğretmenlerimize ilk sunumlarını yaptılar  kendilerine bu güzel program  için teşekkür ederim.

Tem

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Çelik  ve Şube  Müdürümüz Sayın Celal Vatanoğlu  okulumuzda  açılan "Yaz Kursları"mızı  ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya geldiler. Okulumuzda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Ziyaretleri için kendilerine çok  teşekkür ediyoruz.

Haz

Okulumuz Karacaoğlan İlkokulu'u ve Ortaokulu'na e-Twinning alanında Uluslararası kalite ödülü almasında özverili çalışmalarından dolayı okulumuz öğretmeni Emre Tunç ve öğretmenlerimize teşekkür ederim.Her geçen günün dünden daha iyi olması umuduyla çalışmaya,üretmeye devam ediyoruz...

Mrt

Sakarya/Serdivan Budokaido Türkiye Şampiyonası Milli Takım seçmelerinde  tüm rakiplerini geçerek  finale kalan öğrencimiz Nazlı YAKAN gururumuz oldu. Bu gururu yaşatan ve  bize her konuda destek veren İlçe  Milli Eğitim Müdürüm sayın Murat Çelik 'e , öğretmenlerime ve öğrencilerime teşekkür ediyor, Türkiye Şampiyonluğu için de  başarılar diliyorum.