ADANA / YÜREĞİR - Karacaoğlan İlkokulu

Mrt

Açılışta İl Millî Eğitim Müdürümüz Yaşar KOÇAK, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Çelik  ve İl Millî Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Murat Sert eşlik etti.Katılımlarından dolayı kendilerine öğretmenlerim,öğrencilerim ve velilerim adına çok teşekkür ediyorum.

May

18-24 Mayıs Müzeler Haftası dolayısıyla okulumuz öğrencileriyle müze gezisi gerçekleştirildi. Adana Erkek Lisesi´nin içerisinde yer alan 2018 yılında açılan İl Eğitim Tarihi Müzesini gezen öğrencilerimiz için kültürel, tarihi ören yerlerini ziyaret ederek öğrencilere araştırma, inceleme, tarihini merak etme tutumları kazandırılmaya çalışılmıştır.

May

Okulumuzda 19 Mayıs Atatürk´ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı 100. Yıl coşkuyla kutlandı. Okulumuz Türkçe Öğretmeni Okan KARAHAN günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmayı gerçekleştirdi. Törende okulumuz müzik öğretmeni Dilek ŞALK liderliğinde korodaki öğrencilerimiz işaret diliyle şarkılar seslendirdiler.  Ayrıca okulumuz beden eğitimi ve spor öğretmeni Sevcan AKKUŞ tarafından gençlik oyunları ve dans gösterileri gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 7/A sınıfı öğrencilerinden Esma OĞUZ "Atatürk ve Milli Egemenlik" konulu resim yarışmasında Adana´da 1. olmuştur. Ödülünü İstasyon meydanındaki 23 Nisan töreninde Adana valimiz sayın Mahmut DEMİRTAŞ´tan almıştır. Öğrencimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenimiz Gülten ÖZ´e de teşekkür ederiz.

Nis

3. Uluslararası Su ve Sağlık Kongresi kapsamında Türkiye geneli resmî/özel tüm ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik, suyun hayatımızdaki önemini vurgulamak amacıyla Suya Dair Her Şey konulu "Resim ve Kompozisyon Yarışması"nda okulumuz Yüreğir ilçesinde birinci olmuştur.

Nis

Okulumuzda 8. sınıf öğrencilerimizin velilerine meslek lisesi tanıtımı yapılmıştır. Aziz Sancar MTAL, Atakent İMKB MTAL, Borsa İstanbul MTAL ve Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezinde çalışan öğretmenler tarafından okulumuzun çok amaçlı salonunda kendi okullarını tanıtıcı sunumlar gerçekleştirilmiştir.

Nis

Toplantıda MEB tarafından yeni bir uygulama olan E-Okul Sosyal Etkinlik Modülü hakkında detaylı bilgilendirme okul müdürümüz Ceylan ERDAL tarafından öğretmenlere önemle aktarıldı. Ayrıca akademik başarıyı artırmaya yönelik şimdiye kadar yapılan ve ileriye dönük yapılacak hedefler hakkında da bigi paylaşımı yapıldı.